Julies House

Our customer came to us looking for a new spin on a traditional bungalow, challenging us to create functional storage solutions to suit her growing family. The bathrooms and mudroom offered practical storage opportunities, and creative thinking helped us to maximize every inch of square footage—even the dormers. The red windows add a historical charm, the interior doors remain true to the architectural style of the home, and the kitchen's cherry cabinets and custom backsplash exemplify our customer's traditional style.

  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House
  • Julies House